Στο Ελληνο-Ρωσικό Κοινωνικό Φόρουμ ο Μεϊμαράκης
Συμπληρώνονται, φέτος, 185 χρόνια ελληνορωσικών διπλωματικών σχέσεων, στο πλαίσιο των οποίων διοργανώνεται στην Αθήνα (16-17 Σεπτεμβρίου) το 3ο Ελληνο-Ρωσικό Κοινωνικό Φόρουμ.
Συμπληρώνονται, φέτος, 185 χρόνια ελληνορωσικών διπλωματικών σχέσεων, στο πλαίσιο των οποίων διοργανώνεται στην Αθήνα (16-17 Σεπτεμβρίου) το 3ο Ελληνο-Ρωσικό Κοινωνικό Φόρουμ.
Συμπληρώνονται, φέτος, 185 χρόνια ελληνορωσικών διπλωματικών σχέσεων, στο πλαίσιο των οποίων διοργανώνεται στην Αθήνα (16-17 Σεπτεμβρίου) το 3ο Ελληνο–Ρωσικό Κοινωνικό Φόρουμ.
Στην τελετή έναρξης του Forum (Ζάππειο) θα παραστεί η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσίας Βαλεντίνα Ματβιένκο, ενώ αναμένεται να παραστούν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ευάγγελος Μεϊμαράκης, προσωπικότητες του ακαδημαϊκού, πνευματικού, πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου Ρωσίας και Ελλάδας.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Forum, το Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών & Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας», η εταιρία POMMEL HOLDINGS INC, ο Ελληνο-Ρωσικός Σύνδεσμος Φιλίας και Συνεργασίας και οι υπόλοιποι συνεργαζόμενοι φορείς της διοργάνωσης αποβλέπουν ώστε να καταστεί το Ελληνο-Ρωσικό Κοινωνικό Forum ένας πραγματικά δυναμικός θεσμός ενημέρωσης και ουσιαστικού διαλόγου που προάγει την εξέλιξη, τη διεθνή ανταγωνιστικότητα και τις αναπτυξιακές προοπτικές των δύο χωρών.
Οι εργασίες του Forum «θα αφορούν στη διαχρονικότητα των πολιτιστικών, διπλωματικών και θρησκευτικών σχέσεων της Ελλάδας με τη Ρωσία, κυρίως όμως θα εστιάσουν στις προοπτικές συνεργασίας στον τομέα της οικονομίας και ιδιαίτερα στους κρίσιμους τομείς του Εμπορίου, της Τουριστικής Βιομηχανίας αλλά και στους τομείς της Εκπαίδευσης, της Υγείας και των Νέων Τεχνολογιών».
Οι εργασίες του Φόρουμ θα λάβουν χώρα την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, σε αίθουσα μεγάλου ξενοδοχείου στο Καβούρι.
ολες οι ειδησεις
- Φωτιά στην Κεφαλονιά μέσα στον Οκτώβριο – Την ώρα που η Κρήτη πνίγεται – 112 και εκκενώσεις τριών οικισμών – Μήπως πλέον δεν υπάρχει «αντιπυρική περίοδος», αλλά κλιματικός κίνδυνος όλο τον χρόνο;
- Ρωσία: Φόβοι για πανώλη μετά τον θάνατο της 27χρονης ερευνήτριας – Νοσηλεύονται 189 άνθρωποι
- Αιματηρή συμπλοκή στο Φρούριο Λάρισας: 21χρονος μαχαίρωσε 39χρονο υπεύθυνο καταστήματος
- Κλοπ: «Δεν θα ήθελα να παίξω κι άλλο ματς με την Ελλάδα»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr