Στο… παρά πέντε πρόλαβαν την αυτοκτονία 38χρονου
Σωτήρια αποδείχτηκε η επέμβαση των «χάκερς» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για έναν 38χρονο από την Ιεράπετρα, οποίος εμφανιζόταν απελπισμένος και έτοιμος να δώσει τέλος στη ζωή του.
Σωτήρια αποδείχτηκε η επέμβαση των «χάκερς» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για έναν 38χρονο από την Ιεράπετρα, οποίος εμφανιζόταν απελπισμένος και έτοιμος να δώσει τέλος στη ζωή του.
Σωτήρια αποδείχτηκε η επέμβαση των «χάκερς» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για έναν 38χρονο από την Ιεράπετρα, οποίος εμφανιζόταν απελπισμένος και έτοιμος να δώσει τέλος στη ζωή του. Στο παρά πέντε, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τα ηλεκτρονικά του ίχνη.
Αμέσως ειδοποίησαν τους τοπικούς συναδέλφους τους, οι οποίοι πρόλαβαν τον 38χρονο σώο και αβλαβή.
Πηγή: cretalive.gr
ολες οι ειδησεις
- Κρήτη: Οι κάμερες «πρόδωσαν» τον 30χρονο που επινόησε επίθεση εναντίον του
- Οι αρτοποιοί της Αθήνας καλούν σε κινητοποίηση και προτείνουν απεργία
- Τζέσι Τζέιμς Ντέκερ: Έγινε έξαλλη με το γυμνό πόδι συνεπιβάτη σε αεροπλάνο και το ψέκασε με σπρέι – Το βίντεο που έγινε viral
- Ιράν: Προσχέδιο συμφωνίας με ΗΠΑ – Τι προβλέπει για τα Στενά του Ορμούζ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr