Στο στόχαστρο διαρρηκτών τράπεζες σε Βάρκιζα και Αγία Βαρβάρα
Διάρρηξη σε τράπεζα στην Αγία Βαρβάρα σημειώθηκε τα ξημερώματα, από άγνωστο αριθμό ατόμων που εισέβαλαν στο υποκατάστημα στην οδό Σίφνου.
Διάρρηξη σε τράπεζα στην Αγία Βαρβάρα σημειώθηκε τα ξημερώματα, από άγνωστο αριθμό ατόμων που εισέβαλαν στο υποκατάστημα στην οδό Σίφνου.
Διάρρηξη σε τράπεζα στην Αγία Βαρβάρα σημειώθηκε τα ξημερώματα, από άγνωστο αριθμό ατόμων που εισέβαλαν στο υποκατάστημα στην οδό Σίφνου. Οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν όλα τα κουτιά που περιείχαν χρήματα.
Στη Βάρκιζα με την μέθοδο του ριφιφί, τέσσερις κουκουλοφόροι μπήκαν σε υποκατάστημα τράπεζας, αφού πρώτα έσκαψαν τον τοίχο στο πίσω μέρος του κτηρίου. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να φτάσουν στο χρηματοκιβώτιο.
ολες οι ειδησεις
- «Ξαναχτύπησε» ο αρχηγός του στρατού της Ουγκάντα: «Καμία αμφιβολία ότι έχουμε σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο»
- ΕΟΦ: Απαγορεύει τη διακίνηση και διάθεση αντισηπτικού τζελ χεριών
- Akylas: Τα πρώτα δευτερόλεπτα από την πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στη Βιέννη
- Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαγείρεψε στο Άγιο Όρος
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr