Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γιάννης Σαρακιώτης
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, με ανταλλαγή απόψεων επί μίας σειράς ζητημάτων κοινοβουλευτικής διπλωματίας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, με ανταλλαγή απόψεων επί μίας σειράς ζητημάτων κοινοβουλευτικής διπλωματίας.
Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είχε την ευκαιρία να συναντηθεί ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης ως μέλος αντιπροσωπείας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, με ανταλλαγή απόψεων επί μίας σειράς ζητημάτων κοινοβουλευτικής διπλωματίας.
Ο κ. Παυλόπουλος ενημερώθηκε εκτενώς από τα μέλη της αντιπροσωπείας και τον κ. Σαρακιώτη για τις πρωτοβουλίες τους με στόχο την καλλιέργεια της συνεννόησης μεταξύ των ορθοδόξων λαών, καθώς και για τα πολλαπλά κέρδη της χώρας μας από την ενεργή συμμετοχή της στον οργανισμό. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τα μέλη της Δ.Σ.Ο. υπογραμμίζοντας τη σημασία του διακοινοβουλευτικού συντονισμού των δράσεων και της μεταλαμπάδευσης των ορθοδόξων αξιών στις χώρες του τρίτου κόσμου.
ολες οι ειδησεις
- Εκατό χρόνια στον Πλανήτη Γη: Αιωνόβιος ο Ντέιβιντ Ατένμπορο
- Ρωσία κατά Αρμενίας: «Απαράδεκτη» η παροχή πλατφόρμας στον Ζελένσκι για αντιρωσικά σχόλια
- ΔΥΠΑ: Τα 4 ανοιχτά προγράμματα για ανέργους – Ποιες νέες επιδοτήσεις έρχονται το 2026
- Συντήρηση κλιματιστικού: Πότε πρέπει να γίνεται και γιατί είναι απαραίτητη πριν το καλοκαίρι
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr
