Στρατούλης στο «Ακραίως»: Συμφωνία συναλλαγής η συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου
«Δεν γίνεται κανένα βήμα στην κατεύθυνση διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας», σημείωσε ο πρώην υπουργός.
«Δεν γίνεται κανένα βήμα στην κατεύθυνση διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας», σημείωσε ο πρώην υπουργός.
«Η συμφωνία του πρωθυπουργού με τον Ιερώνυμο είναι συμφωνία παρασκηνίου και συναλλαγής», τόνισε ο Δημήτρης Στρατούλης μιλώντας στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Το στέλεχος της ΛΑΕ και πρώην υπουργός πρόσθεσε: «Δεν γίνεται κανένα βήμα στην κατεύθυνση διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας».
Ο κ. Στρατούλης τόνισε επίσης: «Επιμένουμε ότι πρέπει να υπάρξει πραγματικός χωρισμός που θα ωφελεί και τους δύο» ενώ εκτίμησε ότι στο θέμα της συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου η «Νέα Δημοκρατία έχει χάσει τη μπάλα».
Αναφερόμενος στην κυβέρνηση, ο κ. Στρατούλης τόνισε «Δεν είναι αριστερά αυτό το ‘μεταλλαγμένο μνημονιακό’».
«Τον καθένα τον χαρακτηρίζουν στο τι είναι πολιτικά οι πολιτικές που εφαρμόζει. Οι πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση δεν είναι αριστερές», εξήγησε.
Εκτίμησε τέλος πως η ΛΑΕ θα επανέρθει στο πολιτικό σκηνικό και θα μπει στη Βουλή.
ολες οι ειδησεις
- Eurovision 2026 Α’ Ημιτελικός-Reaction: Σχόλια & προβλέψεις για τον μεγάλο τελικό!
- Netflix: Βυθιστείτε στον κόσμο του «Remarkably Bright Creatures» με τη Σάλι Φιλντ και τον Λιούις Πούλμαν
- Καφές, πηγαδάκια και πολιτικά μηνύματα στο Κολωνάκι
- Βασίλης Ζούλιας: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα λέγαμε ότι είναι η Μέριλιν Μονρόε της ελληνικής τηλεόρασης
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr