Στύλιος: Η Κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιούργησε
Στύλιος: Η Κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιούργησε
Στύλιος: Η Κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιούργησε
Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Άρτας, κ. Γιώργος Στύλιος, για την αποχή των ανταποκριτών του Ο.Γ.Α., έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Για μία ακόμα φορά, η κυβερνητική ανεπάρκεια θα φέρει σε αδιέξοδο τον αγροτικό κόσμο στην Ελληνική περιφέρεια και στην ύπαιθρο.
Οι προχειρότητες και αστοχίες του Ν. 4387/2016 για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), αφήνουν έκθετους τους ανταποκριτές του Ο.Γ.Α. οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι από τον Νοέμβριο του 2016.
Ο προϋπολογισμός του διάδοχου ασφαλιστικού φορέα (ΕΦΚΑ) δεν έχει ακόμα ψηφισθεί και η απαραίτητη πίστωση για την αμοιβή τους είναι στον αέρα.
Η προκηρυχθείσα αποχή των ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. θα συσσωρεύσει σωρεία προβλημάτων στους ασφαλισμένους αγρότες, που δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν για εκκρεμείς και τρέχουσες υποθέσεις τους.
Η Κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει, έστω και αργά την πραγματικότητα και τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε».
ολες οι ειδησεις
- Τεράστιο διπλό του Πανσερραϊκού στην έδρα της Κηφισιάς – «Φωτιά» στα playouts
- Η «ήσυχη ηγεσία» είναι το νέο πρότυπο στο γραφείο το 2026
- Γκέλα-σοκ της Athens Kallithea στο 90’+1’ – «Φωτιά» στη μάχη για την παραμονή της Super League 2
- CSAR: Το αμερικανικό «δόγμα» για τη διάσωση καταρριφθέντος χειριστή μαχητικού – «Εξαιρετικά επικίνδυνο το περιβάλλον του Ιράν»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr