16 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση: 09:02'
Τελευταία ενημέρωση: 11:32'

«Survivor»: Εδώ μένει ο Σάκης Τανιμανίδης!

Το σπίτι που μένει ο Σάκης Τανιμανίδης στον Άγιο Δομίνικο είναι πάνω στο κύμα (κάποια πρωινά, που έχει χρόνο πάει για τρέξιμο στην παραλία)

Δημοσίευση: 09:02’
Τελευταία ενημέρωση: 11:32’

Το σπίτι που μένει ο Σάκης Τανιμανίδης στον Άγιο Δομίνικο είναι πάνω στο κύμα (κάποια πρωινά, που έχει χρόνο πάει για τρέξιμο στην παραλία)

Το σπίτι που μένει ο Σάκης Τανιμανίδης στον Άγιο Δομίνικο είναι πάνω στο κύμα (κάποια πρωινά, που έχει χρόνο πάει για τρέξιμο στην παραλία), πέντε λεπτά από ένα old school γυμναστήριο με βάρη, όπου γυμνάζεται ανάμεσα στα γυρίσματα και πολύ κοντά στο σετ του «Survivor».

Ο παρουσιαστής μένει σε ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών με την επωνυμία Playa Bonita Beach Residences στη χερσόνησο Samana.

Το συγκρότημα παρέχει πισίνα, γήπεδα τένις, ποδηλατόδρομο και άλλες ανέσεις, ενώ, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του, η ενοικίαση κοστίζει περίπου 250 δολάρια την ημέρα.

Κατά το δημοσίευμα, ο Σάκης έχει εγκλιματιστεί στο νέο του περιβάλλον. Εκτός από τα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης και την γυμναστική, επιδίδεται στο διάβασμα βιβλίων που έχει πάρει μαζί του από την Ελλάδα και κάνει μαθήματα ισπανικών τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ επικοινωνεί τακτικά με τους συνεργάτες του στην Αθήνα μέσω Skype.

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτό…


TOP NEWS

uncached