Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων
Στα κατά τόπους καταστήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ θα συγκεντρωθούν το πρωί της Τρίτης οι κτηνοτρόφοι όλης της χώρας.
Στα κατά τόπους καταστήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ θα συγκεντρωθούν το πρωί της Τρίτης οι κτηνοτρόφοι όλης της χώρας.
Στα κατά τόπους καταστήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ θα συγκεντρωθούν το πρωί της Τρίτης οι κτηνοτρόφοι όλης της χώρας.
Διαμαρτύρονται για τα μειωμένα ποσά που, όπως υποστηρίζουν, έλαβαν ως πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης την περασμένη Παρασκευή.
«Με επιχείρημα το έλλειμμα βοσκοτόπων, δεν μας καταβάλλουν το συνολικό ποσόν της εξισωτικής, παρά μόνο μικροποσά ελεημοσύνης» υποστήριξε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), Δημήτρης Καμπούρης.
Ο ίδιος επεσήμανε ότι οι κτηνοτρόφοι ζητούν άμεση πολιτική λύση και την πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης σε όλους, με βάση τις αιτήσεις που κατατέθηκαν στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου (ΟΣΔΕ) ενώ προειδοποιούν για το ενδεχόμενο μηνύσεων κι αποκλεισμού Μαλγάρων και Τεμπών
Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μπροστά από τα καταστήματα του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) θα γίνουν στις 11 το πρωί της Τρίτης σε όλη την Ελλάδα. Εξαίρεση αποτελεί η Θεσσαλονίκη, όπου η συγκέντρωση αναμένεται να ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.
ολες οι ειδησεις
- Οι… γεναιόδωρες παροχές, η άφιξη Κοβέσι και ο Παναγόπουλος – Δείτε το βίντεο
- Πρωτιά της Ελλάδας στους «27» στη μείωση του δημοσίου χρέους
- Ανακαλύφθηκε ακέφαλο άγαλμα της θεάς Αθηνάς στην Τουρκία (Βίντεο)
- Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ ύψους 4 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr