Συλλήψεις στη Μεσσηνία
Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στη Μεσσηνία.
Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στη Μεσσηνία.
Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, την Παρασκευή, έγιναν έλεγχοι σε εξήντα 62 άτομα εκ των οποίων 34 ήταν Έλληνες και 28 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 40 οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 17 άτομα, από τα οποία εννέα ήταν ημεδαποί και οκτώ ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έξι άτομα.
Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:
Ένας ημεδαπός, για ναρκωτικά.
Ένας ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
Δύο ημεδαποί, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Δύο ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Επιπλέον, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τέσσερις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και δύο (2) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.
ολες οι ειδησεις
- Διπλώματα οδήγησης: Τι αλλάζει σε μαθήματα και εξετάσεις – Τέλος στη γραφειοκρατία για οχήματα
- GNTM Sneak Preview: «Ούτε θρίαμβο βλέπω, ούτε δυναμισμό βλέπω…»
- Κιμ Καρντάσιαν: Με vintage τουαλέτα του 1951 και διαμάντια άνω των 65 καρατίων στο Academy Museum Gala
- Ελληνική Αστυνομία: Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Αρτεμίου και τιμητικές διακρίσεις στο ΚΠΙΣΝ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr