Σύλληψη 38χρονης για πλαστογραφία και παραβάσεις – Διέθετε προϊόντα μαϊμού
Στην κατοχή της συλληφθείσας εντοπίστηκαν συνολικά 755 τεμάχια ένδυσης που έφεραν τα λογότυπα γνωστών επώνυμων εταιρειών.
Στην κατοχή της συλληφθείσας εντοπίστηκαν συνολικά 755 τεμάχια ένδυσης που έφεραν τα λογότυπα γνωστών επώνυμων εταιρειών.
Στη σύλληψη μιας 38χρονης αλλοδαπής προχώρησαν, το πρωί της Τρίτης 4 Νοεμβρίου 2025, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος. Η γυναίκα κατηγορείται για πλαστογραφία καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν τα εμπορικά σήματα και τον αθέμιτο ανταγωνισμό.



Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων στη Δυτική Αττική. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχε και η Ειδική Επιχειρησιακή Ομάδα της Δ.Α.Ο.Ε., οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα λιανικού εμπορίου ειδών ιματισμού, ιδιοκτησίας της 38χρονης, στην περιοχή του Ασπροπύργου.
Κατά τον έλεγχο, εντοπίστηκαν συνολικά 755 τεμάχια ένδυσης που έφεραν τα λογότυπα γνωστών επώνυμων εταιρειών. Τα είδη κατασχέθηκαν ως ύποπτα απομιμήσεων, ενώ ενημερώθηκαν οι εκπρόσωποι των σηματούχων εταιρειών για τη σχετική διαδικασία. Τα προϊόντα απομίμησης πρόκειται να καταστραφούν, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
ολες οι ειδησεις
- ΗΒΟ: Η μαγεία του Harry Potter επιστρέφει – Η μεγάλη με πρεμιέρα-έκπληξη – Δείτε το τρέιλερ
- Γκουίνεθ Πάλτροου: Πρωταγωνιστεί στο «Strangers» – Το Netflix κέρδισε τα δικαιώματα του μπέστ σέλερ της Μπελ Μπέρντεν
- Ο Άνταμ Σάντλερ στο ψυχολογικό δράμα «Time Out» του Netflix – Το εντυπωσιακό καστ με μεγάλα ονόματα
- Τηλεφωνικές απάτες: Ηλικιωμένοι τα πιο πολλά θύματα – Δύο συλλήψεις στην Ημαθία – Απέσπασαν 76.000 ευρώ και κοσμήματα
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr