Συναγερμός για πυρκαγιές την Τετάρτη
Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για αύριο Τετάρτη, προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για αύριο Τετάρτη, προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Οι υψηλές θερμοκρασίες και οι συνθήκες ξηρασίας που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τη χώρα αυξάνουν τον κίνδυνο για την εκδήλωση πυρκαγιών την Τετάρτη στις εξής περιοχές:
- Αττική
- Εύβοια
- Κορινθία
- Αργολίδα
- Λέσβο,
- Χίο

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες, η χρήση υπαίθριων ψησταριών, το κάπνισμα μελισσών, η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κ.α.
Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.
ολες οι ειδησεις
- Η σιωπηλή εξουσία των υποκλοπών
- Η Αλέξια live στο Kennedy center
- Δικαστική απόφαση – σταθμός για τα social media: Εθίζουν τα παιδιά
- Ο παίκτης του «Your Face Sounds Familiar» στη Βουλγαρία «ενσαρκώνει» τον Βασίλη Καρρά και αποθεώνεται
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr