10 Απριλίου 2017
Δημοσίευση: 13:50'
Τελευταία ενημέρωση: 22:39'

Συνάντηση Λεβέντη με εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων

Στα γραφεία της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή των Ελλήνων πραγματοποιήθηκε σήμερα, συνάντηση με αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής 

Δημοσίευση: 13:50’
Τελευταία ενημέρωση: 22:39’

Στα γραφεία της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή των Ελλήνων πραγματοποιήθηκε σήμερα, συνάντηση με αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής 

Στα γραφεία της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή των Ελλήνων πραγματοποιήθηκε σήμερα, συνάντηση με αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων.

Μετείχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, η βουλευτής και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο Συντονιστής και ο Αναπληρωτής Συντονιστής του Τομέα Παιδείας κ.κ. Παναγιώτης Ευαγγελίου και Άρης Ασλανίδης, ο Πρόεδρος και το Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής κ.κ. Ιωακείμ Καλλιβρούσης και Ηλίας Λάσκαρης.

Η συνάντηση έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα  και επισημάνθηκε πως ο χώρος της παιδείας πρέπει να είναι χώρος μηδενικών αιφνιδιασμών, απουσίας πειραματισμών, διακομματικής συναίνεσης, μακρόπνοου σχεδιασμού, εξαντλητικού διαλόγου της πολιτείας με την εκπαιδευτική κοινότητα ώστε πραγματικά κάθε φορά να επιλέγεται η βέλτιστη λύση προς όφελος των παιδιών, του μέλλοντος της πατρίδας μας. Επιπλέον, συμφωνήθηκε να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία σε θέματα παιδείας.


TOP NEWS

uncached