Συνάντηση ΠΟΕΔΗΝ με Χουλιαράκη την Παρασκευή
Συνάντηση το πρωί της Παρασκευής θα έχει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη θα έχει το προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ.
Συνάντηση το πρωί της Παρασκευής θα έχει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη θα έχει το προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ.
Συνάντηση το πρωί της Παρασκευής θα έχει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη θα έχει το προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ.
Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Γιαννακός, ο οποίος τόνισε ότι την ίδια μέρα προγραμματίζεται στάση εργασίας των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία και συγκέντρωση έξω από το Γενικό Λογιστήριο.
Την ίδια στιγμή, τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έχουν αποχωρήσει από το υπουργείο Οικονομικών.
Νωρίτερα είχαν αποκλείσει την είσοδο του υπουργείου, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να τους απομακρύνουν με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια και να τραυματισθεί, μία εργαζόμενη, η οποία και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».
Οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ, όπως είπε ο κ. Γιαννακός, προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη της εισόδου του υπουργείου, καθώς άλλες τρεις φορές επιχείρησαν να συναντήσουν τον Αν. Υπουργό Οικονομικών σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις εργαζομένων, αλλά «ήρθαν αντιμέτωποι με ρολά και ΜΑΤ».
Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά απόσυρση του ασφαλιστικού σχεδίου νόμου, ένταξη των Υγειονομικών και Προνοιακών υπαλλήλων στα ΒΑΕ, αύξηση των μισθών και διασφάλιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα της Υγείας.
ολες οι ειδησεις
- Ανοσογνωσία: Η νευρολογική κατάσταση που δεν αφήνει τον ασθενή να αντιληφθεί ότι νοσεί
- Νοσοκομείο Μεταξά: Ο Ντύλαν έγινε ο πρώτος σκύλος θεραπείας με σταθερή παρουσία στο ΕΣΥ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας με σχεδόν πέντε κιλά κάνναβης – Εκκρεμούσε ένταλμα για κλοπές (Βίντεο)
- Κεφαλογιάννη: Το 2025 ήταν χρονιά-ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό με πάνω από 43 εκατ. επισκέπτες
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr