Συνεχίζεται η κοροϊδία στο Alter
Την σκέψη να δημιουργήσουν διασωματειακή επιτροπή του Alter από τεχνικούς, δημοσιογράφους και διοικητικούς προκειμένου να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με υπουργούς (Χυτήρη, Κατσέλη κτλ) έκαναν οι εργαζόμενοι του καναλιού στην σημερινή συνέλευση τους.
Την σκέψη να δημιουργήσουν διασωματειακή επιτροπή του Alter από τεχνικούς, δημοσιογράφους και διοικητικούς προκειμένου να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με υπουργούς (Χυτήρη, Κατσέλη κτλ) έκαναν οι εργαζόμενοι του καναλιού στην σημερινή συνέλευση τους.
Την σκέψη να δημιουργήσουν διασωματειακή επιτροπή του Alter από τεχνικούς, δημοσιογράφους και διοικητικούς προκειμένου να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με υπουργούς (Χυτήρη, Κατσέλη κτλ) έκαναν οι εργαζόμενοι του καναλιού στην σημερινή συνέλευση τους. Στο μεταξύ η κοροϊδία συνεχίζεται εις βάρος τους με τις εκ νέου δεσμεύσεις Γιαννίκου ότι θα προσπαθήσει να δώσει την άλλη εβδομάδα δύο μισθούς και άλλα χαριτωμένα όπως ότι έχει ραντεβού αύριο με Argo και διαφημιστικές και πως δεν υφίσταται θέμα πτώχευσης. Να αναφέρουμε τέλος ότι έχουν κλειδώσει στον σταθμό την πρόσβαση μείον ένα που είναι η ροή φοβούμενοι να μην γίνει κατάληψη από τους εργαζομένους και βγάλουν μηνύματα στον αέρα.
ΠΗΓΗ: enimerosi24.gr
ολες οι ειδησεις
- Οι… γεναιόδωρες παροχές, η άφιξη Κοβέσι και ο Παναγόπουλος – Δείτε το βίντεο
- Πρωτιά της Ελλάδας στους «27» στη μείωση του δημοσίου χρέους
- Ανακαλύφθηκε ακέφαλο άγαλμα της θεάς Αθηνάς στην Τουρκία (Βίντεο)
- Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ ύψους 4 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr