Συρία: «Πυρά αυτομάτων όπλων» στη Δαμασκό
Πυρά αυτομάτων όπλων ακούγονταν σήμερα στο κέντρο της Δαμασκού, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
Πυρά αυτομάτων όπλων ακούγονταν σήμερα στο κέντρο της Δαμασκού, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
Πυρά αυτομάτων όπλων ακούγονταν σήμερα στο κέντρο της Δαμασκού, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
«Ριπές αυτομάτων όπλων ακούγονται στην πλατεία Σάμπεχ Μπαχράτ και μέλη των δυνάμεων ασφαλείας οπλισμένα με Καλάσνικοφ τρέχουν στην πλατεία», όπου βρίσκεται η έδρα της κεντρικής τράπεζας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Τα πυρά ακούσθηκαν ενώ συνοικίες της πρωτεύουσας εχθρικές προς το καθεστώς του Μπασάρ αλ-Ασαντ εξακολουθούν να είναι το θέατρο μαχών ανάμεσα σε αντάρτες και το στρατό, ενώ ορισμένες δέχονται πυρά από τα πολυβόλα ελικοπτέρων.
Πυκνός καπνός ήταν ορατός πάνω από τη συνοικία Μιντάν, κοντά στο κέντρο της πόλης, η οποία βομβαρδίζεται από χθες από τακτικά στρατεύματα.
Ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός, που αποτελείται από λιποτάκτες και ένοπλους πολίτες, δήλωσε χθες το βράδυ ότι εξαπέλυσε μια επιχείρηση μεγάλης έκτασης με την ονομασία «το ηφαίστειο της Δαμασκού και οι σεισμοί της Συρίας».
Ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός ανακοίνωσε πως άρχισε να επιτίθεται «σε όλες τις θέσεις ασφαλείας στις πόλεις και την ύπαιθρο για να προκληθούν σφοδρές συγκρούσεις (με τις τακτικές δυνάμεις) και να τις καλέσουμε να παραδοθούν».
Πηγή: naftemporiki.gr
ολες οι ειδησεις
- Europa League: Ο Ολυμπιακός ψάχνει το 3/3 απέναντι στη Σπάρτα Πράγας (22:00-ANT1)
- Φονικές πλημμύρες στη νότια Γαλλία: Πνίγηκαν τρεις άνθρωποι – Σοβαρές ζημιές και καταστροφές (Βίντεο)
- Κρίστα Πάικ: Από τον φερόμενο εγκεφαλικό θάνατο στην ανάρρωση – Μιλά και περπατά ξανά
- Κρήτη: Δύο λέμβοι με 84 μετανάστες εντοπίστηκαν νότια του νησιού – Επιχειρήσεις του Λιμενικού με τη συνδρομή της Frontex
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr