ΣΥΡΙΖΑ για παραίτηση Αρκουμανέα: «O Μητσοτάκης καρατόμησε όσους διαχειρίστηκαν την πανδημία»
Σκληρή ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την παραίτηση του προέδρου του ΕΟΔΥ.
Σκληρή ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την παραίτηση του προέδρου του ΕΟΔΥ.
Με αφορμή την παραίτηση του προέδρου του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, ο ΣΥΡΙΖΑ με σκληρή του ανακοίνωση εγκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, καρατόμησε όσους διαχειρίστηκαν την υγειονομική κρίση.
«Ο κ. Μητσοτάκης που ανά δυο μήνες πανηγυρίζει για την «επιτυχή» διαχείριση της πανδημίας, μέσα σε ενάμισι μήνα καρατόμησε όλους όσους τη διαχειρίστηκαν με τα σημερινά καταστροφικά αποτελέσματα. Μετά τους υπουργούς Υγείας, τώρα σειρά πήρε και ο επικεφαλής των διπλών βιβλίων καταγραφών και του μπάχαλου του ΕΟΔΥ.
Το μόνο που αφήνουν πίσω τους είναι την πανδημία εκτός ελέγχου, με τη χώρα μας να είναι τρίτη σε θανάτους ανά 100.000 πολίτες στην ΕΕ εδώ και ένα μήνα, την απαξίωση των επιστημόνων που ετοιμάζονται να πάρουν σειρά και αυτοί ως αποδιοπομπαίοι τράγοι, την παταγώδη αποτυχία στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και μια κοινωνία βαθιά διχασμένη, μήπως και κρυφτούν οι ευθύνες τους.
Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε, όσους μπροστινούς του και να διώξει», τονίζεται χαρακτηριστικά.
ολες οι ειδησεις
- ΑΕΚ: Αναβάλλεται εκδήλωση στην «Αγιά Σοφιά» μετά τον θάνατο του Μάριου Οικονόμου
- Η Κύπρος μπαίνει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα SAFE – «Στήριξη σε ένοπλες δυνάμεις και αμυντική βιομηχανία»
- Για όνομα του… ροκ εν ρολ: Όταν ρωτάς για τον Παύλο Σιδηρόπουλο και η Τεχνητή Νοημοσύνη παίζει… φάλτσο
- Γιατί ο Τυραννόσαυρος Rex είχε τόσο μικρά χέρια – Η νέα θεωρία των επιστημόνων
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr