Τα μαζεύει ο Βαρουφάκης: «Δεν ξέρω αν παρακολουθούσε ή δεν παρακολουθούσε ο Ρουμπάτης της ΕΥΠ»
«Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά, άλλο να λες ότι παρακολουθώ, ακούω και άλλο να λες, -και αυτή είναι η καταγγελία μου – ότι πήγε ο αρχηγός της ΕΥΠ και είπε σε συγκεκριμένους υπουργούς, ότι έγιναν και ειπώθηκαν πράγματα για τη συγκεκριμένη συγκέντρωση του Eurogroup που δεν έγιναν ποτέ»
«Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά, άλλο να λες ότι παρακολουθώ, ακούω και άλλο να λες, -και αυτή είναι η καταγγελία μου – ότι πήγε ο αρχηγός της ΕΥΠ και είπε σε συγκεκριμένους υπουργούς, ότι έγιναν και ειπώθηκαν πράγματα για τη συγκεκριμένη συγκέντρωση του Eurogroup που δεν έγιναν ποτέ»
Μαζεύει τις καταγγελίες περί παρακολούθησης υπουργών από την ΕΥΠ ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης. Και αυτό γιατί, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6, προχώρησε σε διευκρινίσεις αναφορικά με τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής την περασμένη Τρίτη.
«Εάν παρακολουθούσε τότε ο κ. Ρουμπάτης, τότε ηθελημένα είπε ψέματα ότι έγιναν και ειπώθηκαν πράγματα στο Eurogroup της Ρίγας στις 24 Απριλίου 2015, που δεν έγιναν», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:
«Η καταγγελία μου, είναι ότι ο κ. Ρουμπάτης παραπλάνησε υπουργούς και στελέχη της κυβέρνησης, όσον αφορά συγκεκριμένα πράγματα που έγιναν ιδίως στο Eurogroup της Ρίγας στις 24 Απριλίου. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά, άλλο να λες ότι παρακολουθώ, ακούω και άλλο να λες, -και αυτή είναι η καταγγελία μου – ότι πήγε ο αρχηγός της ΕΥΠ και είπε σε συγκεκριμένους υπουργούς, ότι έγιναν και ειπώθηκαν πράγματα για τη συγκεκριμένη συγκέντρωση του Eurogroup που δεν έγιναν ποτέ. Εγώ δεν ξέρω εάν παρακολουθούσε ή δεν παρακολουθούσε. Εάν παρακολουθούσε τότε ηθελημένα είπε ψέματα ότι έγιναν και ειπώθηκαν πράγματα στο Eurogroup που δεν έγιναν και όταν τον εγκάλεσα μπροστά στους υπόλοιπους, εκείνος έκανε ότι δεν καταλαβαίνει και εγώ την ίδια μέρα, επειδή τα ηχογραφούσα, για να ξέρετε τι ειπώθηκε, μετέφερα τις ηχογραφήσεις ακριβώς όπως έγιναν τα πράγματα σε στικάκια τα οποία μετέφερα σε όλο το υπουργικό συμβούλιο».
Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 εξέφρασε την αντίθεσή του στο θέμα του ασύλου, προτάσσοντας την πρόταση του κόμματός του «για ένα πανεπιστημιακό σώμα που θα είναι υπάλληλοι του πανεπιστημίου, καλά εκπαιδευμένοι, που θα λογοδοτούν στην πανεπιστημιακή κοινότητα και θα περιφρουρούν το πανεπιστήμιο». Εκείνοι όπως είπε θα είναι που θα κρίνουν εάν χρειαστεί να μπει η αστυνομία.
ολες οι ειδησεις
- Η πιο πλούσια γυναίκα της τηλεόρασης
- Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη – Πού θα πέσουν λασποβροχές – Πρόγνωση Μαρουσάκη
- Ευγενία Σαμαρά: Νέες εικόνες από το ταξίδι της στην Ισλανδία – «Είμαι ξεμυαλισμένη με αυτή τη χώρα»
- ΑΕΚ: Τα στιγμιότυπα από την συγκλονιστική προσπάθεια – «Πάτησε» την Ράγιο, άγγιξε το θαύμα…. αλλά «έσκασε» (Βίντεο)
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr