Τα τριαντάφυλλα έκρυβαν κοκαΐνη
Η ΑΔΑΕ βρήκε και κατάσχεσε συνολικά 84 κιλά ναρκωτικών ουσιών.
Η ΑΔΑΕ βρήκε και κατάσχεσε συνολικά 84 κιλά ναρκωτικών ουσιών.
Κύκλωμα που έφερνε κοκαΐνη από την Κολομβία μέσα σε τριαντάφυλλα ανακοίνωσε ότι εξάρθρωσε η ομάδα ΔΕΟΣ της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Σε έφοδο σε ανθοπωλείο της Λούτσας, οι ελεγκτές της ΑΔΑΕ εξέτασαν 80 κιβώτια με τριαντάφυλλα, που είχαν έλθει από τη Μπογκοτά και με τη βοήθεια σκύλου-ανιχνευτή διαπίστωσαν ότι τα λουλούδια σε 15 από τα κιβώτια είχαν ψεύτικους μίσχους, «γεμιστούς» με ναρκωτικά. Τα λουλούδια περιείχαν συνολικά 82 κιλά κοκαΐνης.

Στο ανθοπωλείο συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, τα οποία ετοιμάζονταν να πάρουν την κοκαΐνη και να την συσκευάσουν σε ειδικό χώρο, σε σπίτι στον Μαραθώνα.
Οι ελεγκτές, με τη συνδρομή των ΕΚΑΜ και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, επισκέφτηκαν την συγκεκριμένη οικία και συνέλαβαν εκεί ακόμη ένα άτομο -το οποίο βαρύνει κατηγορία ανθρωποκτονίας – και τον γιο του. Στον χώρο βρέθηκαν ακόμη 2 κιλά κοκαΐνης, παρασκευαστήριο και ένα όπλο θαμμένο στην αυλή.

Οι ελεγκτές κατάσχεσαν και ένα πολυτελές αυτοκίνητο και αναζητούν και άλλα δύο άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα, η οποία εμφανίζεται ως υπεύθυνη του ανθοπωλείου.
Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία που θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
ολες οι ειδησεις
- FW 26-27: Όλες οι τάσεις που θα φορεθούν φθινόπωρο και χειμώνα – Οι προτάσεις των μεγάλων οίκων
- The World’s 50 Best Bars 2026: Δύο ελληνικά bars στη λίστα 51-100 – Στο Νο55 το Baba Au Rum, ντεμπούτο για το Naked Athens
- «Cap ou pas cap»: Όταν ο ορισμός της τοξικής σχέσης ντύθηκε με τα ρούχα ενός μεγάλου έρωτα
- Σάλος με γνωστό πιτάδικο: Σέρβιρε κρέας γαϊδάρου για βοδινό
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr