Τέλος από τον Εργοτέλη ο Νταντόμο
Ο Κλαούντιο Νταντόμο αποτελεί παρελθόν από τον Εργοτέλη, καθώς η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών, αφού δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στην ενδεκάδα του συλλόγου.
Ο Κλαούντιο Νταντόμο αποτελεί παρελθόν από τον Εργοτέλη, καθώς η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών, αφού δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στην ενδεκάδα του συλλόγου.
Ο Κλαούντιο Νταντόμο αποτελεί παρελθόν από τον Εργοτέλη, καθώς η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών, αφού δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στην ενδεκάδα του συλλόγου. O 29χρονος Ουρουγουανός αριστερός μπακ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όμως είχε μόλις μία συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο, αφού στα περισσότερα καθόταν στον πάγκο δίχως να χρησιμοποιηθεί από τον Νίκο Καραγεωργίου. Μάλιστα, στα τελευταία παιχνίδια έμενε κι εκτός αποστολής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης
Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της με τον Κλαούντιο Νταντόμο και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Πηγή: gazzetta.gr
ολες οι ειδησεις
- Σαουδική Αραβία: Το κλείσιμο του αεροδρομίου στο Ριάντ διαταράσσει την οικονομική ζωή του βασιλείου
- Σ.Αραβία: Αναχαιτίστηκε βαλλιστικός πύραυλος των Χούθι με στόχο το Ριάντ
- Κιμ Καρντάσιαν: Με vintage τουαλέτα του 1951 και διαμάντια άνω των 65 καρατίων στο Academy Museum Gala
- Τσουκαλάς: Η ευημερία είναι το «φάρμακο» για την κοινωνική ειρήνη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr