Θα αξιοποιήσει τα περιουσιακά της στοιχεία η Ελευθεροτυπία
Συνεχίζονται οι ζημιές για την Ελευθεροτυπία και για τον λόγο αυτό, η Μάνια Τεγοπούλου σκέφτεται να αξιοποιήσει περαιτέρω τα περιουσιακά στοιχεία της “Τεγόπουλος” ήτοι το κτίριο και το τυπογραφείο, εκτός και αν μας διαφεύγει κάτι.
Συνεχίζονται οι ζημιές για την Ελευθεροτυπία και για τον λόγο αυτό, η Μάνια Τεγοπούλου σκέφτεται να αξιοποιήσει περαιτέρω τα περιουσιακά στοιχεία της “Τεγόπουλος” ήτοι το κτίριο και το τυπογραφείο, εκτός και αν μας διαφεύγει κάτι.
Συνεχίζονται οι ζημιές για την Ελευθεροτυπία και για τον λόγο αυτό, η Μάνια Τεγοπούλου σκέφτεται να αξιοποιήσει περαιτέρω τα περιουσιακά στοιχεία της “Τεγόπουλος” ήτοι το κτίριο και το τυπογραφείο, εκτός και αν μας διαφεύγει κάτι. Σε ανακοίνωση προς το χρηματιστήριο, αναφέρεται:
Η εταιρεία εξαιτίας της συνεχιζόμενης συρρίκνωσης της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται, κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2011, συνεχίζει να παρουσιάζει αρνητικά αποτελέσματα ήτοι ζημίες μετά από φόρους 5,6 εκ. € έναντι 4,9 εκ. € το αντίστοιχο τρίμηνο του 2010.
Η εταιρεία εξετάζει όλους τους πιθανούς τρόπους ενίσχυσης της καθαρής της θέσης μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η περαιτέρω αξιοποίηση περιουσιακών της στοιχείων, η δυνατότητα αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου κ.λ.π.
ολες οι ειδησεις
- Πτήσεις και καθυστερήσεις: Τα 5 πιο αγχωτικά ευρωπαϊκά δρομολόγια για τους επιβάτες
- Η Ζωή στο Ναύπλιο το 1828: Μια Ελλάδα που δεν έχετε ξαναδεί (Βίντεο)
- Ρώσος κασκαντέρ προσπάθησε να μεταφέρει ελικόπτερο με αγροτικό – Κατέληξαν και τα δύο στο έδαφος (Βίντεο)
- 12ο The Greek Film Festival in Berlin – Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr