Θέμα ημερών η ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου Πάτρας – Πύργου (Βίντεο)
Έως τις αρχές Δεκεμβρίου θα παραδοθούν στην κυκλοφορία τα τελευταία δέκα χιλιόμετρα του αυτοκινητόδρομου.
Έως τις αρχές Δεκεμβρίου θα παραδοθούν στην κυκλοφορία τα τελευταία δέκα χιλιόμετρα του αυτοκινητόδρομου.
Μέσα στις επόμενες είκοσι μέρες θα δοθούν στην κυκλοφορία τα τελευταία δέκα χιλιόμετρα του αυτοκινητόδρομου Πάτρας – Πύργου, σημείωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστος Δήμας. ο οποίος επισκέφτηκε το εργοτάξιο. «Η πρόοδος των εργασιών είναι όντως θεαματική από την τελευταία αυτοψία που είχαμε πραγματοποιήσει πριν από περίπου ένα μήνα και αυτό το οποίο μπορώ να πω με μεγάλη ικανοποίηση, είναι ότι οι εκκρεμότητες που υπήρχαν, μία-μία κλείνουν», δήλωσε.
«Ο αυτοκινητόδρομος είναι σχεδόν έτοιμος και μέσα στις επόμενες 20 μέρες πιστεύουμε ότι θα δοθεί στην κυκλοφορία, καιρού επιτρέποντος βεβαίως, ενώ τις επόμενες λίγες ημέρες θα ανακοινώσουμε την ακριβή ημερομηνία που θα δοθεί στην κυκλοφορία», σημείωσε. Όπως διευκρίνισε, το 100% του έργου θα έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.
Ο υπουργός, ο οποίος συνοδευόταν στην αυτοψία από τον υφυπουργό, Δημήτρη Ταχιάο και τον γενικό γραμματέα Υποδομών, Δημήτρη Αναγνώπουλο, γνωστοποίησε ότι ο πρωθυπουργός θα είναι παρών τα εγκαίνια του έργου.
Για ένα «μεγάλο ρεκόρ», εκείνο της ολοκλήρωσης μέσα σε τρία χρόνια του αυτοκινητόδρομου, έκανε λόγο από τη μεριά του ο υφυπουργός, Νίκος Ταχιάος,
Δείτε πλάνα από τις εργασίες στα τελευταία 10 χιλιόμετρα του αυτοκινητοδρόμου:
ολες οι ειδησεις
- Μαξίμου σε «λειτουργία μπλακάουτ»: Aνάψτε κάνα φως… ΟΠΕΚΕΠΕ, υποκλοπές… – Δείτε το βίντεο
- Η αλήθεια πίσω από το διαζύγιο της Σίας Κοσιώνη με τον ΣΚΑΪ – Ο Κουφοντίνας και ο Χατζηνικολάου
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ποιοι «κοιτούν» Τσίπρα, ποιοι Σαμαρά, ποιοι Καρυστιανού και τι λέει το νέο τοπίο για τον Μητσοτάκη
- Ferto ή δώστο; Ο Akylas εξηγεί σε βίντεο τι θέλει πραγματικά
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr