Θεοφανία Παπαθωμά: Σε διαδικασία πλειστηριασμού το σπίτι της
Ο πλειστηριασμός έχει οριστεί για το καλοκαίρι εκτός αν μεσολαβήσουν κινήσεις για την αποτροπή του.
Ο πλειστηριασμός έχει οριστεί για το καλοκαίρι εκτός αν μεσολαβήσουν κινήσεις για την αποτροπή του.
Την απειλή πλειστηριασμού για ακίνητό της στο Παλαιό Φάληρο φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Θεοφανία Παπαθωμά.
Η δημοφιλής ηθοποιός φαίνεται πως είναι οφειλέτρια σε διαδικασία πλειστηριασμού με επισπεύδουσα την υπό ειδική εκκαθάριση Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας.
Ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου 2024, εάν βέβαια μέχρι τότε δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την αποτροπή του, και αφορά οριζόντια ιδιοκτησία-οροφομεζονέτα του εβδόμου και ογδόου ορόφου σε πολυκατοικία κατασκευής του 1978, η οποία βρίσκεται επί της οδού Τρίτωνος στη θέση Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο.
Σύμφωνα με newmoney, το διαμέρισμα εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Συγκεκριμένα στον έβδομο όροφο υπάρχει ενιαίος χώρος, η κουζίνα, ένα λουτρό και ένα υπνοδωμάτιο καθώς και η κλίμακα επικοινωνίας με το τμήμα του δώματος του 8ου ορόφου, το οποίο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα λουτρό καθώς και από μία μεγάλη βεράντα.
Το συνολικό εμβαδόν και για τα δύο επίπεδα είναι 121,82 τ.μ. και αποκτήθηκε από την Θεοφανία Παπαθωμά το 2005 μέσω συμβολαίου αγοραπωλησίας. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει εκτιμηθεί στα 348.000 ευρώ.
ολες οι ειδησεις
- Η δημοσκόπηση, η συγκυρία και το πραγματικό στοίχημα του ΠΑΣΟΚ
- Τελικά αυτός ήταν ο «Δράκος του Σέιχ Σου»;
- Στάσεις εργασίας εκπαιδευτικών: Πανελλαδικές κινητοποιήσεις της ΔΟΕ έως τις 19 Ιουνίου
- Γιώργος Μαζωνάκης: Η αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία που προκάλεσε ανησυχία
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr