Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω… μεθυσμένου επιβάτη
Ο συλληφθείς οδηγείται στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.
Ο συλληφθείς οδηγείται στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.
Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης προκάλεσε, το πρωί, αλλοδαπός επιβάτης διεθνούς πτήσης, που είχε προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, φέρεται να προκάλεσε αναστάτωση στην πτήση, αγνοώντας τις σχετικές υποδείξεις του προσωπικού του αεροσκάφους να συμμορφωθεί.
Υπό τις παραπάνω συνθήκες, ο κυβερνήτης αποφάσισε να προσγειώσει το αεροσκάφος στο πλησιέστερο αεροδρόμιο που ήταν αυτό της Θεσσαλονίκης. Μετά την προσγείωση, ο επιβάτης συνελήφθη από αστυνομικούς του αεροδρομίου. Όπως διαπιστώθηκε, είχε ταξιδέψει χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία, ενώ παράλληλα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση από τις ελληνικές δικαστικές αρχές.
Ο συλληφθείς οδηγείται στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ολες οι ειδησεις
- Παρασκευάς Άντζας: Αύριο στη Δράμα η κηδεία του άλλοτε διεθνούς ποδοσφαιριστή
- AEK: «Δύναμη και κουράγιο Τραϊανέ, η ψυχή όλης της ΑΕΚ είναι νοητά κάθε στιγμή μαζί σου»
- Οι επισκέπτες του Athens Street Food Festival δοκιμάζουν τις ικανότητές τους σε ένα διαφορετικό food challenge (Βίντεο)
- «1550» – Σε λειτουργία η τηλεφωνική γραμμή στήριξης των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr