Δημοσίευση: ’
Τελευταία ενημέρωση: ’

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε 3 κιλά ηρωίνης κάτω από στοίβες ρούχων (Βίντεο)

Περισσότερα από τρία κιλά ηρωίνης εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα κάτω από στοίβες ρούχων.

Η ανάγνωση δημιουργήθηκε από το Newpost AI.
Δημοσίευση: ’
Τελευταία ενημέρωση: ’
Θεσσαλονίκη: Έκρυβε 3 κιλά ηρωίνης κάτω από στοίβες ρούχων (Βίντεο)

Περισσότερα από τρία κιλά ηρωίνης εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα κάτω από στοίβες ρούχων.

Περισσότερα από τρία κιλά ηρωίνης εντόπισαν αστυνομικοί σε σπίτι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, προχωρώντας στη σύλληψη ενός άνδρα το πρωί της Τετάρτης 26/8. Οι συσκευασίες με τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένες κάτω από στοίβες ρούχων. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η ποσότητα προοριζόταν για διακίνηση στο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο έρευνας για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Κατά τον έλεγχο στην κατοικία, οι αστυνομικοί εντόπισαν την κρυψώνα όπου ο άνδρας φέρεται να είχε τοποθετήσει τις συσκευασίες με την ηρωίνη καλύπτοντάς τες με ρούχα.

Βίντεο από την επιχείρηση καταγράφει τη στιγμή κατά την οποία, οι αστυνομικοί απομακρύνουν τις στοίβες και αποκαλύπτουν τα ναρκωτικά.

Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  1. τέσσερις συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους 3 κιλών και 38 γραμμαρίων,
  2. ένα κινητό τηλέφωνο,
  3. 300 ευρώ.

Κατά τις Αρχές, η κατασχεθείσα ποσότητα ηρωίνης επρόκειτο να διοχετευθεί στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής Αρχής.

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.