Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα οι γονείς που άφησαν βρέφος στο μπαλκόνι
Ενημερώθηκε η εισαγγελέας ανηλίκων και αναμένεται να διεξαχθεί κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης των ανήλικων τέκνων.
Ενημερώθηκε η εισαγγελέας ανηλίκων και αναμένεται να διεξαχθεί κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης των ανήλικων τέκνων.
Ελεύθεροι, με προφορική εντολή εισαγγελέα, αφέθηκαν οι γονείς του 11 μηνών βρέφους, που εντοπίστηκε να κλαίει σε μπαλκόνι διαμερίσματος, ενώ εκείνοι και τα υπόλοιπα τρία παιδιά τους κοιμούνταν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες στο εσωτερικό του σπιτιού.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε από την αστυνομία και θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αφορά το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ στρέφεται κατά του 36χρονου πατέρα και της 35χρονης μητέρας (αλλοδαποί).
Το περιστατικό συνέβη, χθες τα ξημερώματα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ ενημερώθηκε η εισαγγελέας ανηλίκων και αναμένεται να διεξαχθεί κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης των ανήλικων τέκνων.
ολες οι ειδησεις
- 10.000 ευρώ για να μην ερημώσει η Ελλάδα: Το κράτος ψάχνει κατοίκους για τα σύνορα – Χωριά χωρίς νέους, σχολεία χωρίς παιδιά και σπίτια χωρίς ανθρώπους
- Εξαρθρώθηκε σπείρα Τούρκων που διακινούσε κάνναβη στα Εξάρχεια
- Euroleague: Την 3η διαδοχική εντός έδρας νίκη αναζητά κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός
- Αγία Βαρβάρα: Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr