Θεσσαλονίκη: Ηλεκτρικό πατίνι παρέσυρε 6χρονο – Διεκομίσθη σε νοσοκομείο
Ένα παιδί 6 χρονών παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Απριλίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ένα παιδί 6 χρονών παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Απριλίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ένα παιδί 6 χρονών παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Απριλίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 13:08 στη συμβολή της Λεωφόρου Νίκης με την πλατεία Αριστοτέλους, ενώ στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που διακόμισε το ανήλικο παιδί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, που επικαλείται το voria.gr, η εικόνα της υγείας του δεν φέρεται να εμπνέει ανησυχία.
Δεύτερο ατύχημα μετά από λίγη ώρα
Λίγη ώρα αργότερα, στις 13:25, στην οδό Αναγεννήσεως, αναβάτης ηλεκτρικού πατινιού προσέκρουσε σε κάδο απορριμμάτων τη στιγμή που υπάλληλος της καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης μετακίνησε τον κάδο για την αποκομιδή των σκουπιδιών.
Ο αναβάτης, ηλικίας περίπου 40 ετών, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».
ολες οι ειδησεις
- Μαντόνα: Αποκάλυψε ότι έκανε με τον Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ το καλύτερο σεξ της ζωής της
- Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: «Στη Δημοκρατία κανείς δεν στερείται το δικαίωμα επιστροφής – Οι πολίτες όμως έχουν μνήμη»
- Φενέρμπαχτσε: Σοβαρές αιχμές για Ολυμπιακό, EuroLeague και διαιτησία στο Final Four – Πληθαίνουν οι αναφορές για «ευνοϊκή μεταχείριση» των ερυθρόλευκων
- Το «Σωσίβιο» της Εμμηνόπαυσης: Γιατί το λίπος επιμένει στην κοιλιά & Πώς να το αντιμετωπίσετε!
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr