Θεσσαλονίκη: «Οχι» στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ
Αντίθετοι με την ιδιωτικοποίηση της Εταιρίας Υδρευσης Αποχέτευσης (ΕΥΑΘ) και του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) δήλωσαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης.
Αντίθετοι με την ιδιωτικοποίηση της Εταιρίας Υδρευσης Αποχέτευσης (ΕΥΑΘ) και του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) δήλωσαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης.
Αντίθετοι με την ιδιωτικοποίηση της Εταιρίας Υδρευσης Αποχέτευσης (ΕΥΑΘ) και του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) δήλωσαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης. Αντιπροσωπεία του Κινήματος αποτελούμενη από τον γραμματέα της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργο Γεράκη, τον γραμματέα της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης Χρήστο Παπαστεργίου και τον γραμματέα της Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης Παντελή Κουκουλεκίδη, επισκέφθηκε την ΕΥΑΘ, συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων και ενημερώθηκε για τις θέσεις τους. Στη συνάντηση αυτή τα τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ τάχθηκαν κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ.
πηγή: Naftemporiki
ολες οι ειδησεις
- Η Ιστορία επιστρέφει από τη θάλασσα
- Ο Akylas δίχασε… ή υπερεκτιμήθηκε; Όσα φοβούνται όλοι να πουν για το πυροτέχνημα που έσκασε δυνατά και έσβησε απότομα
- Λαμίν Γιαμάλ: Στην Ελλάδα για διακοπές με τη νέα του σύντροφο (Βίντεο)
- Σε εμβληματικό νοσοκομείο με ιστορία 100 ετών ο Σταύρος Φλώρος από το Survivor (Βίντεο)
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr