Θεσσαλονίκη: «Σαφάρι» της τροχαίας για παραβάσεις – Δύο συλλήψεις για οδήγηση χωρίς άδεια
Αφαιρέθηκαν 25 άδειες κυκλοφορίας και πινακίδες, 19 άδειες ικανότητας οδήγησης και ακινητοποιήθηκαν 40 οχήματα.
Αφαιρέθηκαν 25 άδειες κυκλοφορίας και πινακίδες, 19 άδειες ικανότητας οδήγησης και ακινητοποιήθηκαν 40 οχήματα.
Συνολικά 63 παραβάσεις βεβαίωσαν το βράδυ του Σαββάτου αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας σε ελέγχους οχημάτων στην περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, ενώ προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.
Βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, 8 παραβάσεις για μη αποτελεσματικό σιγαστήρα, 3 για δυσδιάκριτη πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας, 3 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 2 σε οχήματα που δεν έφεραν εξωτερικούς καθρέπτες, 2 για οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, 19 για φιμέ τζάμια, 2 για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης, 3 για στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, 2 για στέρηση ισχύοντα δελτία τεχνικού ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο.), 2 για οδήγηση προς επίδειξη ικανότητας, 1 για παρέμβαση σε κινητήρα (υπερκυβισμός), 2 για παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και 3 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν 2 συλλήψεις οδηγών οχημάτων που στερούνταν αδείας ικανότητας οδήγησης, αφαιρέθηκαν 25 άδειες κυκλοφορίας και πινακίδες, 19 άδειες ικανότητας οδήγησης και ακινητοποιήθηκαν 40 οχήματα.
ολες οι ειδησεις
- Κιμ Γιονγκ Ουν: Η 13χρονη κόρη του οδηγεί άρμα μάχης και προετοιμάζεται για τη διαδοχή
- ΟΑΚΑ: Στη φυλακή οπαδοί του Παναθηναϊκού και υπάλληλοι που άνοιξαν παράνομα τα τουρνικέ
- Θεσσαλονίκη: Εκατοντάδες μουσουλμάνοι γιόρτασαν τη Λύση της Νηστείας του Ραμαζανιού
- Πάτρα: Ανήλικοι έκλεψαν ταξί εν κινήσει
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr