Θεσσαλονίκη: Σιδερένια πόρτα καταπλάκωσε μικρό παιδί στο Ωραιοκάστρο την ώρα που έπαιζε – Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λίμνη του Ωραιοκάστρου, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λίμνη του Ωραιοκάστρου, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λίμνη του Ωραιοκάστρου, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το politesoraiokastrou.gr, γύρω στις 16:00 το μεσημέρι βαριά χαλασμένη πόρτα έπεσε και καταπλάκωσε μικρό παιδί, τραυματίζοντάς το στο πρόσωπο και στο κεφάλι.
Τραγωδία στα Φάρσαλα: Νεκρός 19χρονος που καταπλακώθηκε από τοίχο
Σύμφωνα με τον κάτοικο της περιοχής, Στάθη Κελεσίδη, που βρέθηκε στο σημείο, η βαριά και χαλασμένη -εδώ και αρκετούς μήνες- πόρτα της εισόδου έπεσε πάνω στο μικρό παιδάκι την ώρα που έπαιζε, το οποίο καταπλάκωσε και τραυμάτισε σοβαρά.
Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια παρέλαβε το παιδί και τους γονείς του, για να το μεταφέρει σε νοσοκομείο.
ολες οι ειδησεις
- Τέμπη: Σφοδρά πυρά για τη δίκη και την αίθουσα-ασφυξία – Ψαρόπουλος: «Όσοι κάνουν δηλώσεις δεν ήταν στην αίθουσα – Ας έρθουν να δουν την πραγματικότητα»
- Σκορδαλιά: Η απλότητα που έγινε ταυτότητα
- Ιδεολογία Ελληνικής Επανάστασης: Εθνική, κοινωνική ή αστική;
- Ο όρκος των αξιωματικών και των υπουργών στις 21 Μαρτίου 1822
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr