Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 9χρονος που τραυματίστηκε από άλογο
Για το περιστατικό η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 53χρονης ιδιοκτήτριας της επιχείρηση και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία.
Για το περιστατικό η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 53χρονης ιδιοκτήτριας της επιχείρηση και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία.
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται 9χρονος που τραυματίστηκε στο πρόσωπο ύστερα από επίθεση που φέρεται να δέχθηκε από άλογο, στο Λευκοχώρι Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το περιστατικό συνέβη, χθες το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής σε πολυχώρο της περιοχής.
Για το περιστατικό η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 53χρονης ιδιοκτήτριας της επιχείρησης (υγειονομικού ενδιαφέροντος) και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων.
ολες οι ειδησεις
- Μια δεκαετία γεμάτη από επιχειρηματικά success stories χάρη στο πρόγραμμα Forward
- Eurovision: Η εκπρόσωπος της Λετονίας στηρίζει Ακύλα, ο γιος της τραγουδάει Ferto
- Η συγκλονιστική ανάρτηση Πλακιά: «Θα πάω το κασκόλ στα αετόπουλα κι ας μην μπορούν να πετάξουν πλέον τόσο ψηλά όσο η ΑΕΚΑΡΑ μας»
- Γιώργος Λιάγκας για Eurovision: «Μας έριξαν στα τάρταρα με την 6η θέση – Στατιστικά οι πιθανότητες να κερδίσουμε είναι μηδέν»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr