2 Σεπτεμβρίου 2025
Δημοσίευση: 07:43'

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή η οδηγός της Porsche – «Δεν εγκατέλειψα το σημείο του τροχαίου, δεν θυμάμαι τίποτα»

Η 45χρονη απολογείται σήμερα για το σοβαρό ατύχημα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, αρνούμενη τις κατηγορίες.

Δημοσίευση: 07:43’

Η 45χρονη απολογείται σήμερα για το σοβαρό ατύχημα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, αρνούμενη τις κατηγορίες.

Τις δικές της εξηγήσεις καλείται να δώσει σήμερα ενώπιον της 3ης Ειδικής Ανακρίτριας η 45χρονη οδηγός της μαύρης Porsche, η οποία κατηγορείται για το τροχαίο με εγκατάλειψη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο ατόμων.

Η γυναίκα διώκεται για επικίνδυνη οδήγηση που θα μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο για ανθρώπινη ζωή, για σωματική βλάβη από αμέλεια, για εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος, αλλά και για οδήγηση υπό την επίδραση ναρκωτικών ουσιών. Η τελευταία κατηγορία αποδίδεται έπειτα από την αναφορά της ίδιας ότι είχε πάρει ένα ηρεμιστικό χάπι, το οποίο στη συνέχεια υποστήριξε πως της χορηγήθηκε στο νοσοκομείο, μετά τη μεταφορά της εκεί.

Μετά την τριήμερη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, η κατηγορούμενη θα εμφανιστεί σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας για να καταθέσει την απολογία της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη ισχυρίζεται ότι έπειτα από τη βραδινή της έξοδο κατευθυνόταν στο σπίτι της, ωστόσο δεν θυμάται τίποτα από τη στιγμή του τροχαίου.

«Οδηγούσα προς το σπίτι και έσκυψα να ανοίξω τον κλιματισμό. Από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τίποτα, παρά μόνο αίματα στο πρόσωπό μου και έντονο πόνο όταν βρέθηκα στο νοσοκομείο. Εκεί έμαθα ότι με είχε μεταφέρει μια φίλη μου και τότε πληροφορήθηκα πως συγκρούστηκα με άλλο όχημα», φέρεται να υποστήριξε, απορρίπτοντας την κατηγορία ότι εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου.


TOP NEWS

uncached