23 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση: 11:28'
Τελευταία ενημέρωση: 07:07'

Την ερχόμενη εβδομάδα ο αντικαταστάτης του Λιαργκόβα

Η αντικατάσταση του κ. Λιαργκόβα καθυστέρησε για τρεις μήνες προκειμένου ο τελευταίος να δώσει στη δημοσιότητα και την τελευταία τριμηνιαία έκθεση για το 2017.

Δημοσίευση: 11:28’
Τελευταία ενημέρωση: 07:07’

Η αντικατάσταση του κ. Λιαργκόβα καθυστέρησε για τρεις μήνες προκειμένου ο τελευταίος να δώσει στη δημοσιότητα και την τελευταία τριμηνιαία έκθεση για το 2017.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει η επιτροπή Κανονισμού της Βουλής προκειμένου να εγκρίνει την πρόταση του προέδρου για τον αντικαταστάτη του επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, Π. Λιαργκόβα.

Για τη θέση υπενθυμίζεται ότι έχει γίνει πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος από τις 15/12 του προηγούμενου χρόνου, ενώ τα βιογραφικά που έχουν κατατεθεί αγγίζουν τα δέκα. Η δε αντικατάσταση αυτή καθ’ αυτή του κ. Λιαργκόβα καθυστέρησε για τρεις μήνες προκειμένου ο τελευταίος να δώσει στη δημοσιότητα και την τελευταία τριμηνιαία έκθεση για το 2017.


TOP NEWS

uncached