Την Τετάρτη η έναρξη της άσκησης «Παρμενίων 2016»
Εκκίνηση για την στρατιωτική άσκηση ”Παρμενίων” αυτή την Τετάρτη.
Εκκίνηση για την στρατιωτική άσκηση ”Παρμενίων” αυτή την Τετάρτη.
Εκκίνηση για την στρατιωτική άσκηση ‘‘Παρμενίων’‘ αυτή την Τετάρτη.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στις 11 το πρωί της Τετάρτης θα ξεκινήσει η δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίες θα ηχήσουν όπως θα ακούγονταν αν έπρεπε να σημάνουν αεροπορική επίθεση.
Ο ήχος, που θα είναι διακοπτόμενος και διαφορετικής έντασης, θα διαρκέσει 60 δευτερόλεπτα. Στις 11.05 θα σημάνει η λήξη του συναγερμού για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων με συνεχή ήχο σταθερής έντασης.
Η Περιφέρεια ενημερώνει το κοινό ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.
ολες οι ειδησεις
- Dragons’ Den: Από τις Σέρρες με μια πρωτότυπη ιδέα και συμφωνία 150.000 ευρώ – Πέντε επενδυτές διεκδίκησαν τον Βασίλη Τσικέ
- Πόθεν Έσχες 2026: Λήγει στις 3 Νοεμβρίου η προθεσμία – Ποιοι πρέπει να υποβάλουν δήλωση
- Fintech Athens 5.0: Στο επίκεντρο οι τράπεζες, η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι πληρωμές
- Γιώργος Μαζωνάκης: Τι έλεγε πριν από δέκα χρόνια για τον θάνατο και πώς φανταζόταν τον εαυτό του το 2026
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr