Θρίλερ στην Πάτρα: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση άνδρας που βρέθηκε δεμένος και βαριά χτυπημένος – Πού στρέφονται οι έρευνες;
Συνεχίζεται το θρίλερ με τον χτυπημένο άνδρα που βρέθηκε δεμένος στη Πάτρα ο οποίος νοσηλεύεται με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Συνεχίζεται το θρίλερ με τον χτυπημένο άνδρα που βρέθηκε δεμένος στη Πάτρα ο οποίος νοσηλεύεται με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Άνδρας βρέθηκε σοβαρά χτυπημένος και δεμένος με καλώδιο και κορδόνια σε χέρια και πόδια το απόγευμα της Δευτέρας (3/2), στο Παυλόκαστρο Πατρών, ο οποίος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Οι ερευνητές της Ασφάλειας Πατρών προσπαθούν να λύσουν τον «γρίφο», αν και η κατάσταση της υγείας του θύματος της επίθεσης δεν συνηγορεί προς αυτή την κατεύθυνση. Για την ώρα δεν έχει ταυτοποιηθεί, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τον τρόπο για να υπάρξει αποτέλεσμα.
Ο άνδρας φέρει τατουάζ ομάδας στο σώμα του
Ήδη έχουν ληφθεί δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ όπως αποκάλυψε το tempo24, οι Αρχές προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος είναι και μέσω επαφών με οπαδικά στέκια της πόλης, καθώς φέρει τατουάζ ομάδας στο σώμα του.
Όπως όλα δείχνουν, ο δράστης ή οι δράστες είχαν ανθρωποκτόνο πρόθεση, καθώς το όλο φόντο της επίθεσης παραπέμπει σε χαρακτηριστικά λυσσαλέας μανίας σε βάρος του θύματος. Πώς αλλιώς εξάλλου μπορούν να εξηγηθούν τα πολλαπλά χτυπήματα που φέρει, το δέσιμο σε χέρια και πόδια, αλλά και το σημείο που βρέθηκε από διερχόμενο οδηγό, σε πρανές στην άκρη του δρόμου. Δεν αποκλείεται το μένος που επιδείχθηκε να δείχνει κάποια σοβαρή προσωπική διαφορά ανάμεσα στο θύμα και τον δράστη ή τους δράστες.
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Εξετάζεται το περιστατικό να έγινε σε διαφορετικό σημείο και όχι εκεί που βρέθηκε και να μεταφέρθηκε με όχημα, σε μια περιοχή που δεν έχει κάμερες και είναι απόμερη. Πρόκειται για μία υπόθεση που παραπέμπει σε αστυνομικό θρίλερ με τον άνδρα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
ολες οι ειδησεις
- Νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογιας ΕΚΠΑ – Μέχρι 30 Ιουνίου οι αιτήσεις
- Στη «σκόνη» των αναποφάσιστων – O Μητσοτάκης ανοδικός, τα όρια Τσίπρα, το «όπλο» Ανδρουλάκη και το στατιστικό που τινάζει τα πάντα στον αέρα
- Ασφυξία στην αγορά: Πληρωμές, φόροι και μισθοί στον φαύλο κύκλο της ελληνικής οικονομίας
- Αναστασία Γιάμαλη για Σία Κοσιώνη: «Έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο, θα χρειαστεί καιρός να βρεθούν οι νέες ισορροπίες»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr