4 Μαρτίου 2025
Δημοσίευση: 13:31'
Τελευταία ενημέρωση: 13:38'

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Ο πρόεδρος των Τρικάλων, Κώστας Σκρέτας απεβίωσε σε ηλικία 58 ετών

Ο Κώστας Σκρέτας υπήρξε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες του μπάσκετ στην επαρχία, με πολύτιμο ρόλο στην ανάπτυξη των Τρικάλων.

Επιμέλεια: Νίκος Τσακμάκης
Δημοσίευση: 13:31’
Τελευταία ενημέρωση: 13:38’
απε
Επιμέλεια: Νίκος Τσακμάκης

Ο Κώστας Σκρέτας υπήρξε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες του μπάσκετ στην επαρχία, με πολύτιμο ρόλο στην ανάπτυξη των Τρικάλων.

Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί για την απώλεια ενός σημαντικού στελέχους, καθώς μετά από καρδιακό επεισόδιο, ο Κώστας Σκρέτας, πρόεδρος των Τρικάλων, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών, σύμφωνα με δημοσίευμα του “trikalaola.gr”.

Ο Κώστας Σκρέτας υπήρξε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες του μπάσκετ στην επαρχία, με πολύτιμο ρόλο στην ανάπτυξη των Τρικάλων, της ομάδας που έχει επιστρέψει στην Elite League. Ήταν ένας άνθρωπος που, πάνω από όλα, είχε πάθος για τον αθλητισμό και έθετε πάντα τον αθλητικό πνεύμα πάνω από όλα.

ELITE LEAGUE 2024-2025 / ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ BASKET – ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)

Εκτός από την προεδρική του θητεία στα Τρίκαλα, υπήρξε επίσης μέλος της ομάδας «Τρίκαλα 2000», η οποία αγωνίστηκε στην Α1 κατά την διετία 2008-2010.


TOP NEWS

uncached