Τι ετοιμάζει η Λάουρα Νάργες;
Η Λάουρα Νάργιες έχει βαλθεί να μας πείσει πως είναι πολυτάλαντη και μάλλον τα καταφέρνει μία χαρά.
Η Λάουρα Νάργιες έχει βαλθεί να μας πείσει πως είναι πολυτάλαντη και μάλλον τα καταφέρνει μία χαρά.
Η Λάουρα Νάργιες έχει βαλθεί να μας πείσει πως είναι πολυτάλαντη και μάλλον τα καταφέρνει μία χαρά.
Η Λάουρα λοιπόν, η οποία εμφανίζεται στο «Πρωινό mou» στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, κάνει πρόβες και στο θέατρο θέλοντας να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και εκεί ως ηθοποιός.
Πρόκειται για την κωμωδία «Το σπίτι του Φρανκεστάιν» με συμπρωταγωνιστές τον Ορέστη Τζιόβα, τη Σοφία Φαραζή, τον Νίκο Χρανιώτη και τον Τάκη Παπαματθαίου.
Η ίδια λέει γι’ αυτή την νέα της δουλειά: «Είχα δηλώσει στο παρελθόν ότι ήθελα πάρα πολύ να το δοκιμάσω, γι’ αυτό και είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που μου προέκυψε. Είναι σημαντικό να σου εμπιστεύονται έναν ρόλο σε μια παράσταση με υψηλές προσδοκίες».
ολες οι ειδησεις
- Εύα Καϊλή: Δικαστικό σκάνδαλο το QatarGate
- Πάτρα: Ζευγάρι κακοποιούσε σκύλο – Του έκοψαν την ουρά και τον έβαψαν για να μην αναγνωριστεί
- Περιστέρι: «Έριχνε κάτι στο φαγητό μου ακόμη και όταν βγαίναμε με το παιδί μας», καταγγέλλει ο στρατιωτικός γιατρός (Βίντεο)
- Γαλλία: Αναβάλλονται ποδοσφαιρικοί αγώνες λόγω των διαδηλώσεων του Σαββάτου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr