Τηλεφωνικές επικοινωνίες Τριντό και Μόρισον με τον Πρωθυπουργό
Τηλεφωνική επικοινωνία Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρωθυπουργό του Καναδά και τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας.
Τηλεφωνική επικοινωνία Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρωθυπουργό του Καναδά και τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας.
Ο Πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau τηλεφώνησε χθες στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί για την εκλογή του. Κατά τη συνομιλία τους, οι δύο Πρωθυπουργοί εξέφρασαν την κοινή τους βούληση για εμβάθυνση και ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Καναδά, με έμφαση στον τομέα των επενδύσεων, δεδομένης της ήδη ισχυρής επενδυτικής παρουσίας του Καναδά στην Ελλάδα. Τόνισαν επίσης τον ξεχωριστό ρόλο της ελληνικής ομογένειας, η οποία αποτελεί ισχυρή γέφυρα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.
Τηλεφωνική επικοινωνία Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας Scott Morisson
Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας Scott Morisson τηλεφώνησε χθες στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί για την εκλογή του. Κατά τη συνομιλία τους, οι δύο Πρωθυπουργοί υπογράμμισαν το σημαντικό ρόλο της ελληνικής ομογένειας, ως συνδετικού κρίκου των δύο χωρών, επισημαίνοντας τις μεγάλες δυνάμεις που μπορεί να απελευθερώσει η ενεργότερη δραστηριοποίησή της για την εμβάθυνση των σχέσεων Ελλάδας-Αυστραλίας, με έμφαση στον οικονομικό τομέα.
ολες οι ειδησεις
- Δολοφονία Όλγας Βασιλίεβα στην Κύπρο: Ο σκύλος της γάβγιζε για πέντε ημέρες – Η φωτογραφία που οδήγησε στον ύποπτο
- Κατερίνα Καινούργιου για την υπόθεση της ΜΚΟ: «Την έχω πατήσει – Αυτός ο τύπος πρέπει να πέσει στα πολύ βαθιά»
- UNESCO: Στο 86% η ατιμωρησία για τις δολοφονίες δημοσιογράφων
- Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Αύξηση 30% και έως 1.560 ευρώ – Πότε ανοίγει το myΘέρμανση, οι δικαιούχοι και οι πληρωμές
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr