Μέση Ανατολή: Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου και τον πρόεδρο του Λιβάνου
Κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών επικοινωνιών ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στον Λίβανο.
Κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών επικοινωνιών ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στον Λίβανο.
O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πριν από λίγο τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρόεδρο του Λιβάνου Joseph Aoun και τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών επικοινωνιών ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στον Λίβανο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγνώρισε το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα, υπογράμμισε, ωστόσο, την ανάγκη να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση και να ανοίξει ένα νέο μέτωπο μέσω εκτεταμένων χερσαίων επιχειρήσεων στον Νότιο Λίβανο.
Στην επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ συζητήθηκε ακόμη η απρόκλητη επίθεση εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας και η αμυντική στήριξη που παρέχει η Ελλάδα.
ολες οι ειδησεις
- Άννα Διαμαντοπούλου: Υποψήφια για την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και για τον Νότιο Τομέα – «Εκεί που είναι οι μεγαλύτερες δυσκολίες»
- Σαββατοκύριακο: 5 απλοί τρόποι για να διώξετε το άγχος της εβδομάδας μέσα σε 48 ώρες
- Πώς να μάθει ο σκύλος να μένει μόνος στο σπίτι – Τα σωστά βήματα για να αποφύγετε άγχος και καταστροφές
- Patchwork οικογένειες: Όταν οι δεσμοί ξαναχτίζονται από την αρχή με αγάπη, χρόνο και νέες ισορροπίες
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr