Το 3ο Scratch Festival …έβγαλε νικητή
Η παράσταση “Who the fuck is Alice” των No More Artists κέρδισε την προτίμηση των θεατών και θα παρουσιαστεί σε ολοκληρωμένη μορφή την επόμενη σεζόν στον Τεχνοχώρο Cartel.
Η παράσταση “Who the fuck is Alice” των No More Artists κέρδισε την προτίμηση των θεατών και θα παρουσιαστεί σε ολοκληρωμένη μορφή την επόμενη σεζόν στον Τεχνοχώρο Cartel.
Η παράσταση “Who the fuck is Alice” των No More Artists κέρδισε την προτίμηση των θεατών και θα παρουσιαστεί σε ολοκληρωμένη μορφή την επόμενη σεζόν στον Τεχνοχώρο Cartel.
Το 3ο Scratch Festival στον Τεχνοχώρο Cartel ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Νέοι καλλιτέχνες –ομάδες κατά κύριο λόγο- παρουσίασαν τις προτάσεις τους, μια πρώτη εικοσάλεπτη εκδοχή της έμπνευσής τους (scratch) και το κοινό ανέδειξε νικήτρια την παράσταση “Who the fuck is Alice” των No More Artists.
Δυο λόγια για το “Who the fuck is Alice?”
Τέσσερις άνθρωποι, σε ένα υπόγειο πάρτι, ξεφαντώνουν. Ξαφνικά μια έκρηξη, τους διασκορπίζει νεκρούς τριγύρω. Όταν παρουσιάζεται η «Αλίκη», (ο βομβιστής), όλα μπερδεύονται περισσότερο και αντί να πάρουν απαντήσεις για τον απρόσμενο θάνατό τους, αναρωτιούνται για την αξία της ζωής τους. Το θέμα, επελέγη με αφορμή τις πολύνεκρες, βομβιστικές επιθέσεις σε Παρίσι και Βρυξέλλες.
Η ταυτότητα της παράστασης:
Σκηνοθεσία: Αλέξης Βιδαλάκης
Κείμενο: Νίκη Μαυροειδή, Μάρω Ρίζου
Ενδυματολογία- Σκηνογραφία: Δημήτρης Κακριδάς
Κατασκευές κοστουμιών: Βάνα Γιαννούλα
Σχεδιασμός φωτισμών: Γιώργος Αγιαννήτης
Graphic design: Αριάδνη Μιχαηλάρη
Παίζουν: Βασίλης Γιαννιώσης, Βικτώρια Κολσουζιάν, Νίκη Μαυροειδή, Βίκυ Πεντεδέκα, Μάρω Ρίζου
Το “Who the fuck is Alice?” θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένο την επόμενη σεζόν στον Τεχνοχώρο Cartel για 12 παραστάσεις-προσφορά των διοργανωτών του φεστιβάλ .
Το επόμενο Scratch Festival θα διοργανωθεί, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τον Ιούνιο του 2017 στον Τεχνοχώρο Cartel, ανανεωμένο, με νέες ιδέες και προτάσεις.
ολες οι ειδησεις
- Το κρίσιμο σταυροδρόμι του Στέφανου Τσιτσιπά: Πώς το «enfant terrible» του παγκόσμιου τένις αποδόμησε τον εαυτό του
- Netflix: Η Charlize Theron τρέχει για τη ζωή της στο «Apex» – Το θανατηφόρο παιχνίδι «γάτας – ποντικιού»
- Biennale Βενετίας: Η Ρωσία επιστρέφει, η ΕΕ κόβει τη χρηματοδότηση και οι διαμαρτυρίες για το Ισραήλ συνεχίζονται
- Η Αθήνα το 1978 – Μια μαγική βόλτα στην εποχή μέσα από ένα βίντεο
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr
