Το «ευχαριστώ» του Βέμπερ στον Μητσοτάκη
Για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του από τη Νέα Δημοκρατία.
Για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του από τη Νέα Δημοκρατία.
Την ευγνωμοσύνη του στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέφρασε ο Μάνφρεντ Βέμπερ για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του από τη Νέα Δημοκρατία σε ό, τι αφορά την ηγεσία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EPP).
Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Βέμπερ αναφέρει:
«Είμαι πολύ ευγνώμων για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς μου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Εγώ θα εργαστώ ακούραστα για την ενότητα της Ευρώπης και για την ασφάλεια και πρόοδο όλων των Ευρωπαίων».
Είμαι πολύ ευγνώμων για την υποστήριξη της υποψηφιότητας μου από τον @kmitsotakis και τη @neademokratia. Εγώ θα εργαστώ ακούραστα για την ενότητα της Ευρώπης και για την ασφάλεια και πρόοδο όλων των Ευρωπαίων. https://t.co/OfqeBfPVs9
— Manfred Weber (@ManfredWeber) September 27, 2018
Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει ανάρτηση στο Twitter, στην οποία ανέφερε πως «δεν μπορούμε να πετύχουμε μία καλύτερη Ευρώπη αν δεν φέρουμε την Ευρώπη κοντά στους ανθρώπους. Πρέπει να σταθούμε όρθιοι για τις κοινές μας αξίες και όσα μας κρατούν μαζί. Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει τον Μάνφρεντ Βέμπερ για να είναι η ηγετική υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα».
ολες οι ειδησεις
- Υπάρχουν ήττες… που είναι καλύτερες από νίκες
- Η ξεχωριστή συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον φωτογράφο των ηγετών Platon για τη φωτογραφία, τον Πολιτισμό και την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Μουσείο Μπενάκη (Βίντεο)
- FT: Η Ρωσία συμφώνησε να προμηθεύσει το Ιράν με 90 εκτοξευτές APU-L
- 50 Cent: Τρόλαρε τον Diddy για τα 57α γενέθλιά του με φωτογραφία AI που τον δείχνει με γκρίζα μαλλιά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr