Το γεύμα Μητσοτάκη – Μαρέβας στο Ναύπλιο (φωτό)
Η Μαρέβα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασαν νωρίς το απόγευμα στο Ναύπλιο, στο περιθώριο της περιοδείας του προέδρου της ΝΔ στην Πελοπόννησο.
Η Μαρέβα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασαν νωρίς το απόγευμα στο Ναύπλιο, στο περιθώριο της περιοδείας του προέδρου της ΝΔ στην Πελοπόννησο.
Στο Ναύπλιο βρέθηκαν σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα, οι οποίοι κατάφεραν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο για να περάσουν λίγες προσωπικές στιγμές και να γευματίσουν.
Η Μαρέβα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασαν νωρίς το απόγευμα στο Ναύπλιο, στο περιθώριο της περιοδείας του προέδρου της ΝΔ στην Πελοπόννησο, ενόψει του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, και αποφάσισαν βρουν ένα ταβερνάκι για να γευματίσουν οι δυο τους.
Την ώρα, λοιπόν, που έτρωγαν, τους «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός.
Δείτε τις φωτογραφίες:


Πηγή φωτό: anagnostis.org
ολες οι ειδησεις
- Ο ΟΠΕΚΕΠΕ, τα ρουσφέτια, το κόμμα Σαμαρά και το 1-0 μέσα στην κυβερνητική έδρα – Δείτε το βίντεο
- Η «επιλεκτική» τοξικότητα, οι τεμπέληδες αριστεροί και η θωράκιση της Γυάρου – Δείτε το βίντεο
- Παύλος Μαρινάκης στο Newpost: «Όποιος κινείται με τη λογική του “λεφτά υπάρχουν” παίζει με την αγωνία των πολιτών» – «Η κυβέρνηση εμπιστεύεται την Δικαιοσύνη»
- Ο Μίμης Φωτόπουλος ήταν περιπτωσάρα
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr