Το πρώτο θύμα της Συνόδου Κορυφής (φωτό)
«Το πρώτο θύμα της Συνόδου Κορυφής» είναι ένας από τους εκατοντάδες δημοσιογράφους που καλύπτουν ατέλειωτες ώρες τις διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες.
«Το πρώτο θύμα της Συνόδου Κορυφής» είναι ένας από τους εκατοντάδες δημοσιογράφους που καλύπτουν ατέλειωτες ώρες τις διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες.
«Το πρώτο θύμα της Συνόδου Κορυφής» είναι ένας από τους εκατοντάδες δημοσιογράφους που καλύπτουν, επί ατέλειωτες ώρες, τις διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες.
Αυτό γράφει ξένος ανταποκριτής, φωτογραφίζοντας συνάδελφό του ο οποίος δεν άντεξε τον ατέλειωτο των διαπραγματεύσεων και παίρνει έναν υπνάκο… στο πάτωμα!
«Να τον ξυπνήσουμε όταν τελείωσει η Σύνοδος Κορυφής;» ρωτάει τους followers ο Eric Maurice, για τον δημοσιογράφο που κοιμάται κάτω από το τραπέζι στην αίθουσα Τύπου.
First journalist victim of #eurosummit. Shall we wake him when it’s over? pic.twitter.com/pPZxlvBrq4
— Eric Maurice (@er1cmau) July 12, 2015
Μ.Π.
ολες οι ειδησεις
- «Maxxing»: Η νέα εμμονή των social media και η πίεση να γίνεσαι συνεχώς η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου (Βίντεο)
- Άλπεις: Σπάνιο φαινόμενο χωρίζει το βουνό σε συννεφιά και λιακάδα σε λίγα μέτρα (Βίντεο)
- ΗΠΑ: Προβάδισμα 7 μονάδων για τους Δημοκρατικούς λίγο πριν από τις κάλπες – Στο 40% η αποδοχή του Τραμπ
- Βόλος: Μισή ώρα νεροποντής μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια – Πλημμύρες σε πολλές περιοχές της πόλης (Βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr