Το σφαγείο στη Μέση Ανατολή και τα στοιχήματα – Δείτε το βίντεο
Ο Χρήστος Ξανθάκης σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν με τις στοιχηματικές.
Ο Χρήστος Ξανθάκης σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν με τις στοιχηματικές.
Πληθαίνουν οι πλατφόρμες για στοιχηματισμό, όχι για κάποιο αθλητικό γεγονός αλλά για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Μάλιστα η κυβέρνηση ανακοίνωσε με διάταξη που έφερε μαζί με τα μέτρα ενίσχυσης ότι τα κέρδη των νικητών από στοιχήματα θα φορολογηθούν περαιτέρω.
Ο Χρήστος Ξανθάκης σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν και μας περιγράφει τι έγινε με τον τύπο που πόνταρε 35.000 δολάρια στο ότι ο Μαδούρο δεν θα είναι στη θέση του έως το τέλος Ιανουαρίου αλλά και για τον σμήναρχο της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας ο οποίος κονόμαγε από πέρυσι, από τα πρώτα χτυπήματα στο Ιράν.
Δείτε το «παιχνίδι» που παίζεται μέσω των στοιχηματικών και πώς αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και ένα επεισόδιο της Ελλάδας με την Τουρκία.
ολες οι ειδησεις
- Παλιά Αθήνα – Η Καισαριανή του 1968 που δεν έχετε ξαναδεί (Βίντεο)
- Μια σοκολάτα που έλιωσε, μια κόλλα που δεν κόλλησε και 10 εφευρέσεις που άλλαξαν τον κόσμο κατά τύχη (Βίντεο)
- Η επιστροφή του «Physical Media»: Γιατί το κοινό αγοράζει ξανά βινύλια και Blu-ray
- Ποια φρούτα και λαχανικά κάνουν τον γιατρό πέρα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr