Το ΣτΕ «έκοψε» τουριστική επένδυση στην Πάρο
Αφορούσε την κατασκευή μεγάλης τουριστικής μονάδας σε έκταση 327 στρεμμάτων στη χερσόνησο Άη Γιάννη Δέτη στις Κολυμπήθρες της Πάρου.
Αφορούσε την κατασκευή μεγάλης τουριστικής μονάδας σε έκταση 327 στρεμμάτων στη χερσόνησο Άη Γιάννη Δέτη στις Κολυμπήθρες της Πάρου.
Σχέδιο για κατασκευή μεγάλης τουριστικής μονάδας σε έκταση 327 στρεμμάτων στη χερσόνησο Άη Γιάννη Δέτη στις Κολυμπήθρες της Πάρου «έκοψε» το Συμβούλιο της Επικρατείας, επιπλήττοντας εμμέσως πλην σαφώς το Κεντρικό Πολεοδομικό Συμβούλιο (ΚΕΣΥΠΟΘΑ) που δέχθηκε χωρίς επαρκή αιτιολόγηση το προτεινόμενο έργο.
Επίσης το ανώτατο δικαστήριο επαναλαμβάνει την ανάγκη υπολογισμού της φέρουσας ικανότητας του κάθε νησιού, σημειώνοντας ότι αυτό πρέπει να γίνεται αυτοτελώς από το Δημόσιο, και όχι κατά περίπτωση για να εγκριθεί ένα έργο.
ολες οι ειδησεις
- Το καλοκαίρι μέσα μας: Μικρές «αποδράσεις» για όσους δεν φύγουν από την πόλη
- Μαρούσι: Ξαφνική διακοπή ρεύματος – Εκτός ηλεκτροδότησης περιοχές της πόλης
- Ελένη Πέτα και Νάνσυ Παραδεισανού σε διαδικτυακή κόντρα: «Δημοσιογραφία λέγεται αυτό;» – «Με επιλέγουν 23 χρόνια»
- Αιγάλεω 1955: Η ξεχασμένη Αθήνα που δεν θα πιστεύεις ότι υπήρξε (Βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr