Το τελευταίο Τσαντίρι της φετινής χρονιάς έρχεται…
Το τελευταίο Τσαντίρι της φετινής χρονιάς έρχεται…
Το τελευταίο Τσαντίρι της φετινής χρονιάς έρχεται…
Το τελευταίο Τσαντίρι της φετινής χρονιάς έρχεται…
Ορμητικό, απρόβλεπτο και καυστικό χτυπά ζωντανά την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 21:00, από το Θέατρο «Βέμπο», με πολλές εκπλήξεις.
Ο Λάκης Λαζόπουλος στήνει το Τσαντίρι του για να στεγάσει τα σοβαρά, τα ανάλαφρα, τα λογικά και τα παράλογα της καθημερινότητας, τους πρωταγωνιστές και τις ιστορίες της πολιτικής, κοινωνικής και τηλεοπτικής τρέλας.
Ανελέητη σάτιρα, ανατρεπτικό χιούμορ, καυστικά σχόλια, δολοφονικές ατάκες, πικρές αλήθειες, συγκινητικές στιγμές. Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έρχεται με φόρα για να «περιποιηθεί», και από την καλή και από την ανάποδη, όσους και όσα προκαλούν το γέλιο, το δάκρυ, τον θυμό και τα νεύρα μας.
Έτοιμοι και υποψιασμένοι, λοιπόν, με το πόδι στο γκάζι, γιατί με όχημα τη σάτιρα θα γίνει και πάλι της… Τρίτης στον Alpha!
ολες οι ειδησεις
- Λεφτά, φόροι, πληθωρισμός και ο Παναγόπουλος – Δείτε το βίντεο
- Ο κ. Άιφελ και ο πύργος του
- Eurovision 2026: Το βίντεο των 30 δευτερολέπτων από την επιτυχημένη δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής
- Αυτοδικία ή βεντέτα; Όταν ο πόνος μετατρέπεται σε κύκλο αίματος στην Κρήτη
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr