Τον έκανε να δείχνει… περιστέρα!
Ξεπέρασε και τον γραμματέα της Χρυσής Αυγής η δημοσιογράφος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Κομοτηνής που πήρε συνέντευξη από τον Ν. Μιχαλολιάκο.
Ξεπέρασε και τον γραμματέα της Χρυσής Αυγής η δημοσιογράφος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Κομοτηνής που πήρε συνέντευξη από τον Ν. Μιχαλολιάκο.
Ξεπέρασε και τον γραμματέα της Χρυσής Αυγής η δημοσιογράφος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Κομοτηνής που πήρε συνέντευξη από τον Ν. Μιχαλολιάκο. «Πρέπει αυτός που αισθάνεται Τούρκος να μένει στη Ροδόπη και στην Ξάνθη ή να φεύγει;» ρώτησε, δείχνοντας εξαρχής τις διαθέσεις της, αναφέρει το ethnos.gr και συνέχισε ακάθεκτη κάνοντας ακόμη και τον χρυσαυγίτη αρχηγό να δείχνει… περιστερά.
«Αν έχουμε πάλι νέα κυβέρνηση, δικομματική (!) και σας δώσουν το υπουργείο Αμυνας, μπορείτε να κλείσετε το τουρκικό προξενείο την άλλη μέρα, να τους πείτε «παλικάρια κλείνει, δεν ξέρω τι θα κάνετε, κλείνει»!».
ολες οι ειδησεις
- Σελήνη: Γιατί τα ρολόγια τρέχουν πιο γρήγορα εκεί – Η πρόβλεψη του Αϊνστάιν
- Vikos Φalcons – Ολυμπιακός 68-79: Πέρασαν από τα Ιωάννινα οι «ερυθρόλευκοι» με πρωταγωνιστή τον Μίλερ-ΜακΙντάιρ
- Η AI διευρύνει την επιτήρηση εργαζομένων και πελατών
- El Club: Νέα κινηματογραφική λέσχη για ισπανόφωνες ταινίες στην Αθήνα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr