Τραγωδία στην Καλλιθέα: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο Παίδων «Αγία Σοφία» – Αρχικά το πήγαν σε κτηνιατρείο
Αρχικά ο πατέρας και η θεία του το μετέφεραν σε κτηνιατρείο στη λεωφόρο Συγγρού, από εκεί, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων.
Αρχικά ο πατέρας και η θεία του το μετέφεραν σε κτηνιατρείο στη λεωφόρο Συγγρού, από εκεί, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων.
Τραγωδία στην Καλλιθέα με νεκρό βρέφος, το μετέφεραν σε κτηνιατρείο της περιοχής χωρίς τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι ηλικίας μόλις 7 ημερών, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του αρχικά σε κτηνιατρείο επί της λεωφόρου Συγγρού, από συγγενικά πρόσωπα.
Από εκεί, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οι γονείς καταθέτουν αυτή την ώρα στην ΕΛ.ΑΣ.
Δείτε το βίντεο:
ολες οι ειδησεις
- Προκαλεί ο Ερντογάν: Φέρνει νόμο για τη «Γαλάζια Πατρίδα» και τις τουρκικές διεκδικήσεις σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο – Μετά το «Kurban Bayramı» στη Βουλή
- Από το ένας θάνατος απόσταση στα βαμμένα μαλλιά του Τσίπρα
- Υπουργείο Παιδείας: Νέοι κανόνες για τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης στα σχολεία
- Eurovision 2026 Β’ Ημιτελικός – Reaction: Σχόλια & προβλέψεις για τον μεγάλο τελικό! – Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr