2 Αυγούστου 2025
Δημοσίευση: 17:09'
Τελευταία ενημέρωση: 17:13'

Tραγωδία στο παρά πέντε: Νεαρή τραυματίστηκε σοβαρά από μεθυσμένο οδηγό στη Θεσσαλονίκη

Η 25χρονη, που είχε επιλέξει τα ΚΤΕΛ για να μην οδηγήσει μεθυσμένη, παλεύει τώρα για την αποκατάστασή της, με τη βοήθεια των γονιών της

Επιμέλεια: Γιάννης Μαρκούτης
Δημοσίευση: 17:09’
Τελευταία ενημέρωση: 17:13’
Θεσσαλονίκη
Επιμέλεια: Γιάννης Μαρκούτης

Η 25χρονη, που είχε επιλέξει τα ΚΤΕΛ για να μην οδηγήσει μεθυσμένη, παλεύει τώρα για την αποκατάστασή της, με τη βοήθεια των γονιών της

Μια 25χρονη ψυχολόγος στη Θεσσαλονίκη δίνει μάχη για την αποκατάστασή της, αφού τραυματίστηκε σοβαρά όταν μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω της την ώρα που περίμενε σε στάση των ΚΤΕΛ. Όπως η ίδια αποκάλυψε στο Star, εκείνη την ημέρα είχε αποφασίσει να μη χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό της, επειδή ήθελε να αποφύγει την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η νεαρή κοπέλα, που βρίσκεται εδώ και έναν μήνα σε κέντρα αποκατάστασης, υπέστη ρήξη χιαστού και διάφορες άλλες κακώσεις. Όπως περιγράφει, δεν είναι πλέον αυτοεξυπηρετούμενη και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Θεσσαλονίκη και την καριέρα της. Επέστρεψε στα Ιωάννινα για να έχει τη στήριξη των γονιών της, καθώς οι ανάγκες για αποκατάσταση είναι τεράστιες.

Ο 19χρονος οδηγός, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, μετά την πρόσκρουση φέρεται να έλεγε με απορία: «Τι έκανα δηλαδή;». Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η 25χρονη είχε πάρει μια υπεύθυνη απόφαση, η οποία όμως δεν στάθηκε αρκετή για να την προστατεύσει από την ανευθυνότητα ενός άλλου οδηγού.


TOP NEWS

uncached