Τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη: 58χρονος παρασύρθηκε από αγροτικό μέσα σε γκαράζ
Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, με 7 πυροσβέστες και 3 οχήματα για να σηκωθεί το αυτοκίνητο και να απεγκλωβιστεί ο άτυχος άνδρας

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, με 7 πυροσβέστες και 3 οχήματα για να σηκωθεί το αυτοκίνητο και να απεγκλωβιστεί ο άτυχος άνδρας
Ένα περίεργο τροχαίο δυστύχημα συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο Πόρτο Ράφτη μέσα σε διάδρομο γκαράζ πολυκατοικίας, στην οδό Θησέως.
Όπως αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου, το δυστύχημα συνέβη όταν η οδηγός του αγροτικού οχήματος μπαίνοντας στο γκαράζ της πολυκατοικίας που διαμένει δεν πρόσεξε τον 58χρονο που δούλευε μέσα σε φρεάτιο με αποτέλεσμα να τον παρασύρει με το όχημα της και να του προξενήσει θανάσιμο τραυματισμό.
Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, με 7 πυροσβέστες και 3 οχήματα για να σηκωθεί το αυτοκίνητο και να απεγκλωβιστεί ο άτυχος άνδρας.
Πηγή: iRafina
ολες οι ειδησεις
- Mega Καλημέρα: Η επικαιρότητα της ημέρας με τον Τάκη Χατζή (Βίντεο)
- Τεχνητή Νοημοσύνη – Ποδόσφαιρο: Η ιδανική καλύτερη 12αδα όλων των εποχών – Πέλε, Μαραντόνα, Μέσι και Ρονάλντο οι κορυφαίοι
- Νέα ανάρτηση Κασσελάκη με… μήνυμα στην Αχτσιόγλου – «Την σέβομαι και την τιμώ – Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους»
- Δωρεάν περίθαλψη στις αδέσποτες γάτες προσφέρει ο Δήμος Πειραιά
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr