Τραγωδία στον Ασπρόπυργο: Νεκρό τρίχρονο αγόρι – Το καταπλάκωσε γκαραζόπορτα – Συνελήφθησαν οι γονείς του
Οι γονείς του αγοριού 39 και 42 ετών έσπευσαν άμεσα στο Θριάσειο νοσοκομείο, ήταν όμως πολύ αργά καθώς οι γιατροί εκεί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Οι γονείς του αγοριού 39 και 42 ετών έσπευσαν άμεσα στο Θριάσειο νοσοκομείο, ήταν όμως πολύ αργά καθώς οι γιατροί εκεί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Μια τραγωδία εξελίχθηκε στις 10:30 βράδυ του Σαββάτου, στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου, όταν μια γκαραζόπορτα που ήταν πρόχειρα στερεωμένη, έπεσε πάνω σε ένα τρίχρονο αγοράκι, με αποτέλεσμα αυτό να χάσει τη ζωή του.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των Αρχών και όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι γονείς του παιδιού που είναι Ρομά είχαν δέσει πρόχειρα με σχοινί την γκαραζόπορτα της οικίας τους στην οποία πραγματοποιούσαν ανακαίνιση. Κάποια στιγμή το παιδί πλησίασε την γκαραζόπορτα και αυτή άγνωστο πώς έπεσε πάνω του τραυματίζοντάς το θανάσιμα.
Οι γονείς του αγοριού 39 και 42 ετών έσπευσαν άμεσα στο Θριάσειο νοσοκομείο, ήταν όμως πολύ αργά καθώς οι γιατροί εκεί διαπίστωσαν το θάνατό του. Και οι δύο συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου.
ολες οι ειδησεις
- Κατρίνης για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα: «Η κυβέρνηση έχει κάνει τη χώρα ξέφραγο αμπέλι»
- Metallica στο ΟΑΚΑ: Χαμός από το μεσημέρι με τους οπαδούς της μπάντας
- Αττική: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους παριστάνοντας υπαλλήλους ρεύματος
- Χανταϊός σε κρουαζιερόπλοιο: Στην Ισπανία ο επικεφαλής του ΠΟΥ για την ασφαλή απομάκρυνση των επιβατών
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr